Search This Blog

Slider

COMENTARISTAS

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

» » » «Ο κ. Στουρνάρας να επιλέξει ρόλο: ή εθνικός τραπεζίτης ή εθνικός κομματάρχης»!
Ο κ. Στουρνάρας είναι ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, αν θέλει να είναι, εκτός αν θέλει να είναι ο εθνικός κομματάρχης. Άκουσα δε και τον κ. Χουδαλάκη που τοποθετήθηκε και είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορούν να τοποθετηθούν τα κόμματα, αλλά όχι ο κ. Στουρνάρας, δεν είναι κόμμα ο κ. Στουρνάρας. Πόσο ανεξάρτητος είναι ο κ. Στουρνάρας, όταν είναι πρόσωπο της ΝΔ και επιλογή του κ. Σαμαρά;


Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, στην πρωινή εκπομπή του Open, μιλά για τις δηλώσεις Αυγενάκη, τα fake news, την 13η σύνταξη και τις δηλώσεις Στουρνάρα.

Για την δήλωση Αυγενάκη περί νοθείας στις εκλογές

Ο κ. Αυγενάκης φέρνει σε δύσκολη θέση την ΝΔ με τις δηλώσεις του περί αλλοίωσης των αποτελεσμάτων των εκλογών. Γενικά οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη δεν του βγαίνουν πάρα πολύ, παίζει με τα fake news. Θυμάμαι και τότε με την κ. Βαλαβάνη που ήταν υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και με τα δάνεια που είχε πάρει η μητέρα της. Και τότε είχε χρησιμοποιήσει fake news. Με την ευκαιρία να πω ότι τα fake news είναι ακροδεξιά. Ειδικά αυτές τις μέρες έχουμε δει πολλές φορές να αξιοποιούνται τα fake news ακόμη και από τον ίδιο τον Μητσοτάκη, όταν είπε για τον πατέρα του Τσίπρα και τη χούντα. Είχα πάει στην Άρτα και υπήρχε θυμός, όχι από τους Συριζαίους, από τους Αρτινούς που ήξεραν τον πατέρα του Πρωθυπουργού.

Μάλιστα το βράδυ ο ίδιος ο Κεφαλογιάννης βγήκε και ενώ τον ενημέρωσαν ότι είναι fake news αυτά που ισχυρίζονταν, αυτός επέμενε για να το παραδεχτεί μετά. Τώρα τα ίδια κάνει και ο κ. Αυγενάκης. Ευθύνη δεν έχει μόνο όποιος κατασκευάζει fake news αλλά και αυτός που διακινείς fake. Αυτό το έχει στην ατζέντα της η ακροδεξιά και το βλέπουμε και στην Αμερική με τον Τραμπ.

Σε ότι αφορά την δήλωση του Αυγενάκη, θεωρώ ότι είναι μια επικίνδυνη δήλωση και οφείλει και ο ίδιος και η ΝΔ να εξηγήσουν τι ακριβώς έχει γίνει.

Για τα επιδόματα, το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και την υγεία

Η υγεία του Γεωργιάδη ήταν μια διαλυμένη υγεία. Επί ΣΥΡΙΖΑ και ενισχύθηκαν με προσωπικό και ανοίξαμε νοσοκομεία.

Ο κ. Τσίπρας πέρυσι στη ΔΕΘ είχε προσδιορίσει ακριβώς τι θα δοθεί και πότε θα δοθεί. Τα λεφτά που δίνει η κυβέρνηση τα χρωστά στον ελληνικό λαό γιατί τόσα χρόνια κάποιοι του τα είχαν πάρει από την τσέπη.

Η χώρα βγήκε από το μνημόνιο στο τέλος Αυγούστου, για να δοθούν χρήματα πρέπει να γίνει ένας προγραμματισμός. Δεν γίνεται αυτό που είχε κάνει ο Καραμανλής το 2007 όταν έδινε το 5χίλιαρο στους ανθρώπους που είχαν καεί οι περιουσίες τους.

Πόλωση και ακροδεξιά

Δεν είναι η πόλωση που δημιουργεί θέμα ανάτασης των νεοναζιστών, γιατί είναι άλλο η ακροδεξιά και άλλο η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Η ένταση, το πάθος για τις απόψεις μας, οι διαφωνίες είναι ωραίο πράγμα. Τα media να προσέχουν πάρα πολύ γιατί έχουν παίξει ρόλο και περνούσαν τους ναζιστές ως αντισυστημικούς με το να περνάνε τις γιαγιάδες απέναντι και τους ηρωωοποιούσαν με το να προβάλλουν τους γάμους όλων των χρυσαυγιτών. Η Ελλάδα είναι χώρα που έχει και Εθνική Αντίσταση και δοσιλόγους, δεν με τρομάζει αυτό.

Δηλώσεις Στουρνάρα

Ποιος έβαλε τον κ. Στουρνάρα διοικητή της ΤτΕ; ο κ. Σαμαράς. Τι ρόλο παίζει όταν στις καίριες στιγμές βγαίνει και κάνει πάντα μια δήλωση; Ο κ. Στουρνάρας θα μας πει ποτέ τι στόχους είχε πιάσει ως υπουργός Οικονομικών επί Σαμαρά; Νομίζω ότι ήταν άτοπη και άστοχη η χρονική στιγμή που έκανε δήλωση ο κ. Στουρνάρας.

Ο κ. Στουρνάρας είναι ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, αν θέλει να είναι, εκτός αν θέλει να είναι ο εθνικός κομματάρχης.

Άκουσα δε και τον κ. Χουδαλάκη που τοποθετήθηκε και είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορούν να τοποθετηθούν τα κόμματα, αλλά όχι ο κ. Στουρνάρας, δεν είναι κόμμα ο κ. Στουρνάρας. Πόσο ανεξάρτητος είναι ο κ. Στουρνάρας, όταν είναι πρόσωπο της ΝΔ και επιλογή του κ. Σαμαρά;


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply